Welkom in onze onderwater wereld!

Hi lieve vrienden, ik ben Lizzy een hele mooie aquarium plant. Samen met mijn vriendjes leef ik onder water. Officieel heet ik Ludwigia Palustris Green, ja dat is een hele lange naam! Daarom noemt iedereen mij Lizzy. Ik ben een makkelijk groeiende groene onderwater plant. Ik neem veel voeding op en ik zorg voor minder algen groei in het aquarium. Ik stel mijn vriendjes graag aan je voor!

Bluppies

Waterworld Bluppys
Blub, blub, blub….. Dit zijn de bluppies, het zijn kleine kleurrijke tropische visjes. Zij houden van zwemmen en spelen in het water. Jij ook? Het liefst zwemmen ze in iets warmer water, net iets warmer dan kamertemperatuur.
De bluppies zijn in veel verschillende kleuren, zoals rood, blauw en paars. Wat is jouw favoriete kleur?

Goldy & Vinny

Hi, ik ben Goldy, een kleine goudvis en dit is mijn grote broer Vinny. Hij is groot en sterk en mijn grote voorbeeld. Hij is echt de ster van dit aquarium. Gelukkig hoef je ons geen eten meer te geven, wij hebben al zo veel gegeten in ons leven. (Geintje natuurlijk, wij zijn van kunststof)
Wil je een leuk weetje weten? Weet jij van wie wij goudvissen familie zijn? Van de karper!

Mari & Mo

Amazingworld Mari en Mo
Hey! Wij zijn Mari & Mo! Je kunt ons het beste omschrijven als decoratieve mos (algen)ballen. Eigenlijk is het niet echt mos, maar zeewier. Oorspronkelijk komen wij uit Japan en daar zeggen ze dat wij geluk brengen.
Mari is de echte stuiterbal van ons 2-en! De naam Mo betekent mos waterplant.
Weet jij hoe oud wij kunnen worden? Wel 100 jaar!

has been added to your cart.
Checkout