Yo, yo, Yo! It’s me Carly Carrot.

Ik ben een hele lekkere wortel, ik heb een licht zoete smaak! Je kunt mij en mijn vrienden zelf kweken. Er zijn veel verschillende wortelen, zoals een winterpeen of waspeen.
Heb je weleens gehoord dat je van wortels eten mooie ogen krijgt? Dat klopt niet helemaal. Je krijgt geen mooiere ogen van wortelen, maar het is wel goed voor het zicht van je ogen. Een van de vitamines in een wortel is vitamine A. Vitamine A is heel belangrijk voor het goed functioneren van je ogen.

Tomaat

Hi! Ik ben Tommy de Tomaat. Al in 1800 werd de tomaat veel gebruikt in de keuken. Er zijn wel meer dan 60 tomatensoorten.
Wist je dat ik mijn smaak verlies als de omgeving waar ik me in bevind, kouder is dan 8 graden? Je kunt mij beter buiten de koelkast bewaren. Tomaten bevatten veel vitamine, waaronder vitamine C. Daardoor dragen tomaten bij aan een gezond hart -en vaatstelsel, sterke botten en een mooie huid.

Paprika

Hallo lieve vrienden, ik ben Bella Paprika. Ik ben een vruchtgroente. Paprika’s heb je in verschillende kleuren, rood, oranje, geel en groen. Ik ben zelf de rode paprika, dit is ook de meest bekendste paprika. Je kunt een paprika meteen eten, maar ook grillen, roosteren, stomen, koken, wokken en roerbakken. Daarom is het een veelzijdige groente.
Wist je dat een rode paprika veel vitamine C bevat? Paprika bevat veel vezels en voedingsstoffen en weinig calorieën.

Komkommer

Hey, Kenny de Komkommer en ook ik ben een vruchtgroente.
Oorspronkelijk kom ik uit India. Ik ben in allerlei variaties te vinden, lange komkommers, minikomkommers, gladde komkommers en nog veel meer. 95% van de komkommer bestaat uit water, in de andere 5 % zitten veel vitamines en mineralen. Ik ben dus super gezond. Je kunt mij het beste rauw eten, bakken is niet lekker!

PRODUCTEN

has been added to your cart.
Checkout