Amazingworld

Discover our planet

Waar komt een paprika vandaan? Hoe groeit een tomaat? Welke planten leven in de woestijn? Het zijn vragen van kinderen. Kinderen houden van de natuur en worden er blij van. Alleen weten de meeste kinderen niet meer hoe een plant of groente groeit of bloeit. De kennis ontbreekt. Ze kopen samen met hun ouders een tomaat in de supermarkt, maar de oorsprong is niet bekend. En daar willen wij verandering in brengen!

AmazingWorld Ons verhaal
AmazingWorld Ons verhaal
AmazingWorld onze missie
AmazingWorld onze missie

Van oorsprong, sinds 1986 zijn wij, Van der Velde Waterplanten, kweker van waterplanten in alle soorten en maten gevestigd in Bleiswijk. Door deze ervaring hebben wij in 2013 het eerste kinderconcept Waterworld ontwikkeld. Met decoratieve waterplanten en handgeschilderde tropische vissen en goudvissen kunnen kinderen hun eigen onderwaterwereld creëren.

Na het grote succes hebben wij ook andere werelden ontwikkeld, zoals Swampworld, Desertworld en Veggieworld.

Onze missie:

Kinderen spelenderwijs kennis laten maken met de natuur

Amazingworld vindt het belangrijk en leuk om kinderen meer kennis mee te geven over de natuur. Door de unieke en verschillende werelden die wij ontwikkeld hebben, kunnen kinderen meer te weten te komen. Onze collectie bestaat uit verschillende producten waarbij kinderen spelenderwijs uitvinden hoe iets groeit en bloeit. Daarnaast leren ze ook van het verzorgen van planten.

Onze visie:

meehelpen aan het verhogen van het kennisniveau van kinderen.

Het kennisniveau van kinderen over de natuur is niet op het gewenste niveau. Daarom hebben we verschillende concepten ontwikkeld die een hoog leergehalte hebben en dat kinderen spelenderwijs, in de praktijk kunnen uitvinden hoe iets groeit en bloeit.

AmazingWorld
AmazingWorld

has been added to your cart.
Checkout